Så lyckas du i ägarskiftet

Sanna Arnfjorden Wadström har en gedigen bakgrund, med 27 år i det tekniska familjeföretaget, åtta år som delägare och VD. Som VD ledde hon förändringsarbetet för att anpassa mätteknikföretaget till digitaliseringen, tjänstefiering och ompaketering. Genom sitt arbete i styrelsen och sedan som VD för SINF (Svensk Industriförening) har hon också mött många företagare ur kärnan av svenskt SME-företagande.

Föreläsningen tar upp vanliga fallgropar och misstag i ägarskiftet. Misstag som ofta leder till problem långt senare. Sanna presenterar strategier och hjälp med hur företag kan lyckas i generationsväxlingen samt vad man ska fokusera på vid rätt tidpunkt.

Sanna går igenom de 7 stegen för att lyckas i sitt generations- och ägarskifte. Denna föreläsning riktar sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller som precis har genomgått ett ägarskifte.

INFORMATION
Campus Varbergs föreläsningsserie Öppna föreläsningar kommer under rådande pandemi hållas digitalt. Det finns möjlighet att anmäla sig till föreläsningarna fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Föreläsningen kommer ske via Zoom. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner samt Zoom-länk skickat till den e-post du angav vid registrering. Dubbelkolla att du skrivit in rätt mailadress samt skräpinkorgen om du inte fått ett bekräftelsemail i din inkorg.

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk