Så lyckas du i ägarskiftet

Den 23 oktober är du välkommen på en föreläsning om hur du lyckas i ägarskiftet. Föreläsningen tar upp vanliga fallgropar och misstag men ger även hjälp och strategier för att prioritera rätt saker vid rätt tidpunkt. Föreläsningen vänder sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller precis genomgått ägarskifte, eller till dig som på annat sätt är intresserad av att veta mer om ägarskiftesfrågor.

Föreläsare för kvällen är Sanna Arnfjorden Wadström, VD Sinf, som har egen erfarenhet från generationsskifte. Sanna arbetade 27 år i ett familjeföretag, var delägare och VD.

– Vi var en tajt familj som delade ett stort intresse för verksamheten och vi fick ofta frågor hur vi kunde arbeta så nära tillsammans. Några år efter ett långdraget generationsskifte så bestämde jag mig för att lämna verksamheten, berättar Sanna.

Idag hjälper Sanna andra företag till enklare och smidigare ägarskiften. Målsättningen är alltid generationsväxlingar som gynnar företaget, ägare och harmoni i familjen. Sanna har idag dialog med en rad av landets tyngsta experter, forskare och författare. Dialogerna har mynnat ut i fina samarbeten för att kunna stötta generationsskiften på bästa sätt. Hon arbetar utifrån en sjustegsmodell som stöttar företag igenom hela generationsskiftesprocessen.

När? Den 23 oktober 2019, kl. 18:30–20:30
Var? Kommunhuset i Vara, Stora torget 8
Varför? För att tillsammans stärka kompetensen om lyckosamma generationsskiften
Kostnad? Gratis

Anmäl dig här>

Det blir en kul och kunskapshöjande kväll, hoppas vi ses!

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk