Lindholms fond

Nu har du chansen att söka stipendium från Lindholms fond. Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond delar ut stipendier i syfte att främja mindre och medelstor svensk industris utveckling.

Vi släpper ytterligare ett stipendium för i år från Lindholms fond. I och med den rådande pandemin ser vi möjligheter att få ge ett bidrag till industrins utveckling. Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond delar ut stipendier i syfte att främja mindre och medelstor svensk industris utveckling. Stipendium kan lämnas för tekniska och/eller ekonomiska studier och utbildningar. Ansökan är öppen till och med den 30 november. 

Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond skapades 1988 av Per-Olof Lindholm som var plastfabrikör och drev Lindholm Plastics AB. Han var mycket aktiv, bland annat som ordförande inom Svensk Industriförening och Svensk Plastindustriförening under många år. Per-Olof Lindholm dog 2006, men hans gärning lever vidare med de stipendier som fonden delar ut. Vi uppmanar företag och personer att söka stipendium och inte glömma Per-Olof Lindholms motto: ”Det är alltid för tidigt att ge upp”.

Styrelse:
Styrelseordförande Sanna Arnfjorden Wadström, VD SINF
Styrelseledamot Paul Johansson, Företagare
Styrelseledamot, Torbjörn Thalinsson, Advokat

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk