Best Western

Varmt välkommen till en av världens största hotellfamiljer med över 4 000 unika hotell i världen varav 150 i Skandinavien. Varje hotell drivs av färgstarka entreprenörer som brinner för att skapa levande mötesplatser med en stark lokal prägel. Avtalet ger er 15% rabatt på logi på våra hotell i hela världen samt 10% rabatt på våra konferenslokaler i Skandinavien.

Vi vill att du ska känna dig som hemma hos oss, och som avtalskund har du alltid tillgång till förmånliga priser och erbjudanden. Du bokar ditt rum via vår hemsida eller på telefon via vår centralbokning. Instruktioner hittar du här nedan tillsammans med en karta där alla orter vi finns på är utmärkta.

Låt oss skämma bort digKom ihåg att registrera dig som medlem i vårt lojalitetsprogram så får du förmåner när du checkar in på våra hotell. Du samlar även poäng som du sedan kan nyttja till fria hotellnätter över hela världen, eller omvandla till presentkort hos någon av alla våra utvalda samarbetspartners.

Om du idag är medlem hos någon annan hotellkedja ser vi självklart till att ditt medlemskap hos oss matchar ditt befintliga och att du från start får samma förmåner hos oss. Vi kallar detta Status Match.

Registrera dig som Best Western Rewards medlem här
För Status Match – klicka här

Du når oss dygnet runtTveka inte att kontakta oss på Best Westerns säljavdelning om något är oklart. Vi nås på sales@bestwestern.se

Vill du ha hjälp med bokningar eller har frågor om Best Western Rewards så hjälper vår centralbokning dig gärna. Dygnet runt, årets alla dagar.  Du når oss då på telefon:020-881 541

Avtalsansvarig på Best Western: Kristina Långström
kristina.langstrom@bestwestern.se

020-881 541

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk