aera

Ny medlem i SEPAF – aera

aera blev medlem i SEPAF, Sveriges branschorganisation för immaterialrättskonsulter, den 20 februari 2024. Företaget, som grundades den 1 januari 2018, har utvecklats till en framstående aktör inom området för immaterialrätt. Namnet ”aera” är inspirerat av det latinska ordet för ”era”, vilket speglar företagets mål att påverka framtiden inom sitt fält. Som en IP-byrå med ett brett tjänsteutbud, betonar aera vikten av både kommersiella och tekniska aspekter samt juridik, och erbjuder tjänster som omfattar mer än traditionell rådgivning, inklusive strategisk rådgivning och stöd i affärsbeslut.

Med specialiseringar inom life science, farmaceutik, medicinteknik och elektronik, har aeras team av patentombud och jurister expertis inom varumärken, design, domännamn och IP-relaterade avtal, och är ackrediterade i flera jurisdiktioner, inklusive USA och Europa.

Genom medlemskapet i SEPAF siktar aera på att förstärka sin närvaro i Sverige och bidra till landets konkurrenskraft samt stödja innovation och kreativitet inom branschen. Företaget planerar att delta i samarbete med andra IP-byråer och bidra till branschens kompetensutveckling, bland annat genom sitt interna utbildningsprogram.

Med tanke på IP-branschens ljusa framtid, där tekniska och juridiska innovationer såsom AI erbjuder nya möjligheter, positionerar sig aera för att navigera och påverka utvecklingen inom immaterialrätt. Deras engagemang i SEPAF och ambitioner att leda utvecklingen understryker deras roll som en viktig aktör i transformationen av immaterialrättens landskap.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk