Sveriges friaste arbetsgivarorganisation – för tjänstesektorn och industriföretag

Stött på ett hinder i ditt företagande som verkar oöverkomligt? Det är vår uppgift att vända ditt problem till en möjlighet. Att bidra med ett nytt perspektiv som omvandlar planerade nedskärningar till nyanställningar. Kostnadseffektiva åtgärder och insikter som gynnar dina unika affärsmål och eliminerar riskerna – oavsett om det är vår kompetens inom arbetsrätt, affärsjuridik, affärsutveckling,  ägarskiften eller avtalsskrivning som efterfrågas.

Sinf är en komplett och oberoende företagar- och arbetsgivarorganisation som kämpar för de små och medelstora företagen. Tillsammans omsätter våra medlemsföretag omkring 42 miljarder kronor. Prioritera handlingsfrihet och nytänkande. Välj en arbetsgivarorganisation som vet vad som krävs av framtidens företagare.

Jag är jättenöjd med Sinf! Det viktigaste för mig är tillgängligheten, att alltid ha någon som är lätt att kontakta för snabba svar och som dessutom förstår de mindre bolagens situation och har kunskap om hur branschen fungerar.
Vidar Wernöe
Ek Power Solutions AB
Jag värdesätter verkligen juristernas webbinarie, de har plockat ut det viktiga till mig för att jag ska kunna driva vidare. Min utvärdering blir så mycket bättre och mer kostnadseffektiv.
Helen Lindberget
Bo Altenstam AB
Hos Sinf VET man att man får support NÄR man som MEST behöver det. Att vara medlem i SINF ger en trygghet att få stöd så man inte gör fel i dom viktiga stunder när man måste ta rätt beslut.
Jan Sköld
Frikab Produktion AB
Sinf tillför kompetens, trygghet och den positivitet som jag behöver i mitt företagande
Kent Vedefors
Mobyflex AB
Sinf ger mig alltid snabb och bra support. Jag har främst behövt hjälp med personalfrågor och jag känner mig väldigt trygg med Sinfs kompetens.
Sinf är en värdefull och kompetent partner i vår tillväxtresa. Vi vässar vårt erbjudande och blir fler medarbetare.
Mattias Loxi
Jag uppskattar den snabba och personliga servicen som finns hos Sinf. Lättsamt när man är känd och kan gå rakt på utan en massa bakgrundsförklaringar.
Lennart Bölin
Jag uppskattar främst att Sinf kan hjälpa mig inom områden som jag inte till 100% behärskar själv och att jag snabbt får svar och kommer vidare med min egen verksamhet. T ex tryggheten i att avtal är kontrollerade ordentligt innan jag skriver under.
Lilian Holm
Alla på Sinf Juridik är väldigt hjälpsamma och kunniga. Den hjälpen och stödet de erbjuder har varit värdefullt i mitt dagliga arbete.
Angelika Ljungqvist

Nya kollektivavtal

Logga in för att läsa mer om ditt kollektivavtal.

Sinf – Sveriges friaste arbetsgivarorganisation

Vad är dina utmaningar?

I Sveriges enda arbetsgivarorganisation som renodlat kämpar för de små- och medelstora företagen är ambitionerna att hjälpa er höga. Vi finns här, ödmjuka inför de utmaningar som finns i just er verksamhet, som ditt stöd och er resurs – som ert huvudkontor och stöd.

Vi bistår med professionellt stöd och nödvändig rådgivning inom arbetsrätt, affärsjuridik, affärsutveckling och generationsskiften för att företagen skall klara utmaningarna bättre, nå längre och bli mer framgångsrika.

Sinf – din företagsresurs i alla lägen

Senaste nytt

Så hanterar du som arbetsgivare coronaviruset

Kontakta våra jurister

Arbetsgivarorganisation sedan 1941

Åtta decennier av lyckade kundrelationer

En del har minst sagt hänt sedan Svensk Industriförening, Sinf, bildades av en grupp fabrikörer i Jönköping 1941. Det som då fungerade som ett välbehövt alternativ till dåvarande Svenska Arbetsgivareföreningen, SAF, räknas idag som en av Sveriges mest erfarna företags- och arbetsgivarorganisationer för tjänsteföretag och industriföretag.

Hur har vi lyckats vara verksamma under så lång tid? Genom att följa samma råd som vi ständigt ger våra kunder – agera i framkant och var före din tid.

Aktiviteter

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk